Hírek

Újdonság: Az új VACUDEST bepárló ZLD 300!

A VACUDEST ZLD bepárló technológia már elérhető és biztosítja az Ön számára is szennyvíz kibocsájtás nélküli termelést!

A több mint 14 éve a szabadalmaztatott Clearcat technológiánknak köszönhetően magas színvonalat tudunk felállítani az erősen szennyezett ipari szennyvíz hatékony kezelésében. A ZLD 300 bepárló berendezés gyártásával fontos mérföldkőhöz jutottunk el a bepárlás technológiában, és új fontos lépést teszünk a szennyvízmentes termelés felé!

 

A magas szintű szennyvíz kezelést érhetünk a VACUDEST bepárló segítségével, amely lehetővé teszi a szennyvíz mennyiségének nagyarányú csökkentését, és a megsemmisítési költségeket akár 70% -kal is csökkentheti. A visszamaradt koncentrátum víztartalma azonban megnehezítheti a teljes ártalmatlanítást.

 

Most létrehoztuk a megoldás az Ön számára! A VACUDEST ZLD 300 bepárló utólagos koncentrálásának köszönhetően ez a maradék víztartalom tovább csökkenthető egészen 20% -ra. Ily módon az ártalmatlanítási költségek további 50 % -át spórolhatja meg. A hatékony energia-újrafeldolgozás révén a kiváló minőségű energiát felhasználják a bepárolási folyamat második szakaszában, így Ön cége is profitálhat az alacsony üzemeltetési költségekből.

 

A visszamaradt koncentrátum gyakran értékes alapanyagokat tartalmaz, olajok vagy oldott sók formájában. Ebben az esetben a visszanyert koncentrátum eladható, például segédüzemanyag formájában, vagy újra felhasználható a saját termelésében.

 

A VACUDEST ZLD 300 bepárló a lehető legjobb eredményeket éri el a Clearcat technológiával kombinálva, és jelenleg elérhető az L méretű VACUDEST rendszerekhez.

Ipari Technológiák logo
KOVAHOF Kereskedelmi Kft.
1144 Budapest, Gvadányi u. 13. 1/B
Mobile: +36 20 468 2834
Fax: +36 1 220 3819
E-mail: info@iparitechnologiak.hu